Zuid-West USA

Reis 105 sep t/m 22 sep 4600 KM

Negen nationale parken, de Highway one, de Golden Gate bridge, China Town, Las Vegas en Route 66. Hoe mooi wil je het hebben? Dit is de rit als je in superlatieven denkt. Beter kan het niet. Natuurlijk nemen we je ’s avonds mee naar die ene bikerkroeg of restaurant waar iedereen over praat en je echt moet zijn geweest.

Meteen boeken Meer informatie

Dagprogramma

 • 1

  AMSTERDAM - LOS ANGELES

  Na aankomst gaan we nog een hapje eten, een drankje drinken en spreken we de komende dagen door.

 • 2

  LOS ANGELES - MORROBAY

  We gaan de motoren ophalen bij het verhuurbedrijf en rijden daarna via Santa Monica, het eindpunt van de Route 66, Los Angeles uit. We volgen de beroemde Highway One, de kustweg naar San Francisco.

 • 3

  MORROBAY - SAN FRANCISCO

  We blijven de Highway One volgen met daarbij dezelfde prachtige vergezichten als de dag ervoor. Na iedere bocht volgt weer een nieuw spektakel en vallen we van de ene in de andere verbazing. Na aankomst in San Francisco maken we uiteraard gebruik van het feit dat we Down Town slapen om het avond en nachtleven te bekijken.

 • 4

  SAN FRANCISCO

  Vandaag een dag van sight seeing San Francisco. We nemen de boot naar Alcatraz, bekijken de Golden Gate Bridge en nemen een city tourbus om al het andere moois te aanschouwen. ’s Avonds eten in Chinatown is een optie.

 • 5

  SAN FRANCISCO - FRESNO

  We rijden oostwaarts en verlaten San Francisco want we gaan op weg naar Yosemite Park. Uiteraard maken we bij aankomst een stop bij het visitorcenter om aldaar informatie te vergaren. We rijden aansluitend door Yosemite Valley en krijgen natuurlijk een mooi zicht op El Capitan, misschien wel de beroemdste bergwand van het park. Onze overnachtingsplaats is in Fresno, gelegen tussen Yosemite en Kings Canyon.

 • 6

  FRESNO - RIDGECREST

  Vanuit Fresno zitten we al snel in Kings Canyon en Sequoia Nationa Park. Beide parken liggen net als Yosemite in de Sierra Nevada, een bergketen die van noord naar zuid door Californie heen loopt. Via de Big Stump entrance rijden we over de Generals Highway en is een stop bij de General Sherman Tree een must. Na vertrek rijden we tot op een maximale hoogte van 2500m en kan een leren jas noodzakelijk zijn. Onze nachtrust genieten we in Ridgecrest een klein stadje op weg naar Death Valley.

 • 7

  RIDGECREST - LAS VEGAS

  Bij het verlaten van Ridgecrest bestaat de mogelijkheid om eerst nog even bij Petroglyph Canyon te gaan kijken alvorens we naar Death Valley rijden. Voorafgaand aan de afdaling zorgen we ervoor dat er voldoende drinkwater aan boord is. In Death Valley stoppen we bij Furnace Creek om de watervoorraad aan te vullen. Aansluitend rijden we door naar Las Vegas, een knotsgekke stad compleet met nagebouwde Eiffeltoren en Venetiaanse gondels. Natuurlijk verblijven we in een hotel aan de strip.

 • 8

  LAS VEGAS

  Vandaag een dag waarbij we alle glitter en glamour van Las Vegas gaan bekijken. Natuurlijk mogen de casino’s, het Harley-Davidson Cafe en het Hard Rock Cafe niet ontbreken.

 • 9

  LAS VEGAS - CEDAR CITY

  We verlaten Las Vegas in zuidelijke richting en maken eerst een ommetje naar de Hooverdam een geweldige bouwkundig staaltje van vakmanschap. Daarna rijden we om Las Vegas heen om noordwaarts te rijden richting Cedar City, gelegen aan de ingang van Zion National Park.

 • 10

  CEDAR CITY - HATCH

  Al snel nadat we Cedar City verlaten rijden we Zion National Park binnen. Dit is een geweldig mooi park met de bekende rode rotsen en prachtige canyons waar de weg doorheen slingert. Voordat we onze eindbestemming, het stadje Hatch bereiken, rijden we eerst nog Bryce Canyon binnen om daar de zogenaamde “ Hoodoo’s” te bekijken.

 • 11

  HATCH - TORREY

  Vandaag een dag met fantastisch mooie wegen en landschap. We rijden langs de nationale parken Canyonlands en de Grand Escalante Staircase. Na bijna elke bocht is er weer een kodak moment waardoor we regelmatig stoppen. In Hanksville slapen we in het Whispering Sands motel.

 • 12

  TORREY - KAYENTA

  Glen Canyon, White Canyon, Natural Bridges, Mexican Hat en Monument Valley, de overtreffende trap van mooi. Het kan echt niet beter worden. Natuurlijk zien we Navaho Indianen en maken we wederom voldoende stops om de broodnodige foto’s te schieten. Dit is wat iedere toerist in Arizona en Utah wil zien.

 • 13

  KAYENTA - WIILIAMS

  We rijden langs de South Rim van de Grand Canyon en natuurlijk stoppen we regelmatig om te genieten van het schouwspel. Bij Maverick Helicopter rides bestaat de mogelijkheid om over de Grand Canyon heen te vliegen. Aansluitend rijden we door naar Williams aan de Route 66.

 • 14

  WILLIAMS - KINGMAN

  Er staat ons qua kilometers een rustige dag te wachten echter dit wordt gecompenseerd door het landschap en de weg waarover we gaan rijden n.l. de alom bekende Route 66. We stoppen in Seligman, genieten van een lunch bij het Roadkill Cafe en laten onze baarden eventueel verzorgen bij de bekendste barbier van Route 66; Angel Delgadillo. Natuurlijk stoppen we in Hackberry bij de General Store. Natuurlijk stoppen we in Kingman bij Motherroad Harley-Davidson om een T shirt te scoren.

 • 15

  KINGMAN - PALMSPRINGS

  Vandaag verlaten we Arizona en keren terug naar Californie. We zorgen ervoor dat we eventueel aanwezig fruit hebben opgegeten voor de staatsgrens i.v.m. de scherpe controle hierop en rijden via Joshua Tree NP door naar Palm Springs.

 • 16

  PALM SPRINGS - SANTA MONICA

  Onze laatste dag op de motoren breekt aan. We rijden via Anaheim en Long Beach naar Santa Monica waar we het bord dat het eindpunt van de Route 66 markeert opzoeken. Aansluitend leveren we onze motoren in en zoeken ons hotel op. Tijdens een hapje en een drankje laten we ’s avonds nogmaals onze rit de revue passeren.

 • 17

  SANTA MONICA - AMSTERDAM

  Terugvlucht naar Amsterdam.

 • 18

  AMSTERDAM

  Aankomst in Amsterdam.

Volledig programma

Motoren

Cruiser Touring Class

BMW R18

Indian Springfield

Harley Davidson Lowrider

Harley Davidson Heritage Softail

Harley Davidson Roadking

Grand Touring Class

Harley Davidson Ultra Glide Limited

BMW R18 Transcontinental

Indian Pursuit

Harley Davidson Roadglide Ultra Limited

Indian Roadmaster

Street Class

Indian Scout

Street Touring Class

BMW R18B

Indian Chieftain

Indian Challenger

Harley Davidson Roadglide

Harley Davidson Street Glide

Touring Class

Harley Davidson Roadglide Touring

Harley Davidson Streetglide Touring

Honda Goldwing

Alle prijzen zijn weergegeven in euro's. Inbegrepen in de genoemde prijzen zijn:

 • Een retourticket ( Economy Class) met een gerenommeerde vliegmaatschappij
 • Alle USA transfers
 • Huurmotor naar keuze
 • Uitgebreide verzekering voor schade aan de motor zonder eigen risico
 • Uitgebreide WA-verzekering voor schade jegens derden zonder eigen risico
 • Ongelimiteerd aantal mijlen en brandstof
 • Alle overnachtingen in goede kwaliteit hotels of motels op basis van indeling op een 2 persoonskamer en gedeeltelijk met gratis ontbijt
 • Entree Nationale Parken en Nationale Monumenten
 • Nederlandse reisbegeleiding
 • Volgwagen t.b.v. vervoer bagage
 • Gratis drankenservice gedurende de dag (water en fris)

Boeken

Dit is nog een vrijblijvende aanvraag, wij nemen contact met je op voor verdere afhandeling.