Surf ‘n’ Turf Tour

Reis 105 jul t/m 18 jul 3740 KM

Surf ‘N’ Turf, algemeen bekend in Amerika als Seafood en Red Meat, of te wel zee en land. Dat is hetgeen we in deze prachtige reis gaan ervaren. We rijden de geweldige Highway One vanaf L.A naar Fort Bragg waarbij we natuurlijk over de Golden Gate Bridge rijden. Zijn er dan nog meer highlights? Jazeker, denk aan Virginia City, Yosemite, Sequoia, Death Valley, de Hoover Dam, Las Vegas en de Mojave Desert.

Meteen boeken Meer informatie

Dagprogramma

 • 1

  AMSTERDAM - LOS ANGELES

  Na aankomst op L.A.X worden jullie opgevangen en met een shuttle naar het hotel gebracht en wordt de avond doorgebracht bij de Santa Monica Pier met een hapje en een drankje. Tevens bespreken we alvast de komende dag.

 • 2

  LOS ANGELES - MORROBAY

  We gaan de motoren ophalen bij het verhuurbedrijf en rijden daarna via Santa Monica, het eindpunt van de Route 66, Los Angeles uit. We volgen de beroemde Highway One, de kustweg richting San Francisco. Onderweg zien we uiteraard veel surfers en we brengen de avond door in Morro Bay, het Gibraltar van Californië.

 • 3

  MORRO BAY - SAN FRANCISCO

  We blijven de Highway One volgen met daarbij prachtige vergezichten. Naarmate we meer noordelijker rijden zal de kust steeds ruiger worden en de weg meer uitdagender. Na aankomst in San Francisco nemen we ruim de tijd om Fishermans Wharf en down town San Francisco te bekijken.

 • 4

  SAN FRANCISCO - FORT BRAGG

  We verlaten San Francisco en rijden daarbij over de Golden Gate Bridge richting noorden. Natuurlijk stoppen op een uitzichtpunt zodat we Alcatraz, de Golden Gate en San Francisco in één blik kunnen vangen. We rijden aansluitend het ultieme stuk Highway One op, een waar bochtenparadijs! Onderweg wordt er natuurlijk gestopt bij één van de kleine restaurantjes om te genieten van een heerlijke lunch.

 • 5

  FORT BRAGG - RENO

  We doorkruisen de Sierra Nevada en rijden oostwaarts door prachtige bossen en kleine stadjes. Naarmate we verder oostwaarts rijden zal het landschap langzaam veranderen. Het zeeklimaat zal langzaam vervangen worden door een landklimaat met de daarbij behorende temperaturen. Na aankomst in Reno “ The Biggest Little City” zal een goed restaurant worden gezocht zodat de dag op passende wijze kan worden afgesloten.

 • 6

  RENO - BRIDGEPORT

  We stellen het ontbijt een uurtje uit en rijden na het verlaten van Reno richting Virginia City. Hier ontbijten we in: The Bonanza Saloon & Cafe! Je waant je terug in de tijd van de Cowboys die hier hun zuur verdiende geld kwamen uitgeven. Aansluitend rijden we zuidwaarts naar Bridgeport waar de tijd ook heeft stilgestaan. Gelukkig beschikt men over een leuk motel en dito restaurant.

 • 7

  BRIDGEPORT - FRESNO

  We verlaten Bridgeport en rijden zuidwaarts naar Lee Vining. Vanaf dit plaatsje rijden we richting de Tioga Pass. Deze geeft toegang tot het zeer bekende Yosemite Park. Misschien spotten we nog een beer maar we zien zeker de Yosemite Falls, The Halfdome en El Capitan. Bij het verlaten van het park volgen we een prachtige weg waarbij de temperatuur zal oplopen richting Fresno.

 • 8

  FRESNO - RIDGECREST

  Vanuit Fresno zitten we al snel in Kings Canyon en Sequoia National Park. Via de Big Stump Entrance rijden we over The Generals Highway en is een stop bij The General Sherman Tree een must. Onze nachtrust genieten we in Ridgecrest een stadje in de woestijn in de omgeving van Death Valley.

 • 9

  RIDGECREST - LAS VEGAS

  We vertrekken kort na zonsopgang naar Death Valley. We hebben gelukkig voldoende water aan boord en stoppen bij Furnace Creek in Death Valley. Gezien het vroege tijdstip en de dan al voelbare hitte hebben we niet veel voorstellingsvermogen nodig om ons te realiseren dat het hier tot 50+ Celcius kan worden. Via Beatty rijden we naar Las Vegas, knotsgekke stad compleet met nagebouwde Eiffeltoren en Venetiaanse gondels. Natuurlijk verblijven we in een hotel aan de Strip!

 • 10

  LAS VEGAS

  Vandaag een dag waarbij we Las Vegas gaan bekijken. Het Las Vegas Sign aan het begin van de Strip ontbreekt natuurlijk niet. Verder staan Count’s Kustoms, Welderup Garage en de Gold & Silver Pawn Shop op het programma. De avond brengen we door op Fremont Street, het oude Las Vegas met zijn bands en straatartiesten.

 • 11

  LAS VEGAS - TWENTY NINE PALMS

  Via Oatman, één van de mooiste plaatsjes aan de Route 66 rijden we de Mojave woestijn in. We stoppen uiteraard bij Roy’s om even af te koelen en wat foto’s te maken van dit bekende punt aan de RT 66. Hoe indrukwekkend kan een desolaat landschap zijn. Tijdens het rijden dwalen de gedachten soms af naar de pioniers die hier met paard en wagen doorheen trokken.

 • 12

  TWENTY NINE PALMS - LOS ANGELES

  Onze laatste dag op de motoren breekt aan. We rijden via diverse voorsteden van Los Angeles naar het verhuurbedrijf en leveren daar onze motoren in. Aansluitend rijden we door naar het hotel en sluiten we ’s avonds de reis af met een hapje en een drankje.

 • 13

  LOS ANGELES - AMSTERDAM

  Terugvlucht Amsterdam.

 • 14

  AMSTERDAM

  Aankomst in Amsterdam.

Volledig programma

Motoren

Cruiser Touring Class

BMW R18

Indian Springfield

Harley Davidson Lowrider

Harley Davidson Heritage Softail

Harley Davidson Roadking

Grand Touring Class

Harley Davidson Ultra Glide Limited

BMW R18 Transcontinental

Indian Pursuit

Harley Davidson Roadglide Ultra Limited

Indian Roadmaster

Street Class

Indian Scout

Street Touring Class

BMW R18B

Indian Chieftain

Indian Challenger

Harley Davidson Roadglide

Harley Davidson Street Glide

Touring Class

Harley Davidson Roadglide Touring

Harley Davidson Streetglide Touring

Honda Goldwing

Alle prijzen zijn weergegeven in euro's. Inbegrepen in de genoemde prijzen zijn:

 • Een retourticket ( Economy Class) met een gerenommeerde vliegmaatschappij
 • Alle USA transfers
 • Huurmotor naar keuze
 • Uitgebreide verzekering voor schade aan de motor zonder eigen risico
 • Uitgebreide WA-verzekering voor schade jegens derden zonder eigen risico
 • Ongelimiteerd aantal mijlen en brandstof
 • Alle overnachtingen in goede kwaliteit hotels of motels op basis van indeling op een 2 persoonskamer en gedeeltelijk met gratis ontbijt
 • Entree Nationale Parken en Nationale Monumenten
 • Nederlandse reisbegeleiding
 • Volgwagen t.b.v. vervoer bagage
 • Gratis drankenservice gedurende de dag (water en fris)

Boeken

Dit is nog een vrijblijvende aanvraag, wij nemen contact met je op voor verdere afhandeling.