Over ons

Wij organiseren al 20 jaar motorreizen in de USA. Dit betreft groepsreizen en maatwerkreizen. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in het vervoeren van motoren per zeecontainer van Europa naar Amerika en vice versa. Wij leveren de best denkbare service en ons motto is: Doe wat je zegt en laat zien wat je doet.

Passie voor Amerika

Naast het organiseren van motorreizen zijn we zelf zeer enthousiaste motorrijders (en leggen we vele kilometers af). Onze passie voor Amerika, zijn bewoners en natuur is al voor ons eerste bezoek in 1999 ontstaan. Door films als The Wild One en Easy Rider zijn wij op zoek gegaan naar mogelijkheden om in dit prachtige land op onze eigen motoren rond te rijden. Dit verlangen resulteerde in ons eerste containertransport in 2003 waarbij we o.a. de Sturgis Bikeweek en de 100th Anniversary party van Harley-Davidson hebben bezocht.

De Black Hills

De Rocky Mountains, de Grand Canyon, Route 66, Yellowstone Park, Monument Valley, Canyon de Shelly, de Speedweek op de Bonneville Saltflats, NHRA dragraces en de Sturgis en Daytona Bikeweek zijn plaatsen en evenementen die nagenoeg jaarlijks door ons bezocht worden. Met name in Sturgis hebben we zeer goede contacten en we kennen de Black Hills op ons duimpje.

Kenmerkende cultuur

Ook de zuid staten hebben we meerdere malen bezocht waarbij we de Appalachian Mountains, de Smoky Mountains, de Jack Daniels distilleerderij, Memphis en Clarksdale Missisippi, bekend van de Ground Zero Bluesclub en de film Crossroads, tot onze favoriete bestemmingen rekenen. De zuid staten met de zo kenmerkende cultuur bekend van de diverse TV series zoals The Dukes of Hazard, Moonshiners en Mountain Men is een stuk Amerika op zich.

Dragon Master

Natuurlijk kent een ieder Jack Daniels, gelegen in de naburige staat Tennessee, maar ook Kentucky heeft veel te bieden op Bourbon gebied. In Tennessee moet je als motorrijder de Tail of the Dragon hebben gereden een 16km lang stuk weg met 318 bochten. Heb je dan ook nog in Virginia de Highway 16 gereden, ook wel bekend als The back of the Dragon dan mag je jezelf “Dragon Master” noemen.