Motortransport (1 augustus t/m 5 september)

Voor deze motorreizen hanteren wij een minimaal aantal deelnemers van 15 motoren. Wij vervoeren uw eigen motor middels een zeecontainer naar de USA. Hierdoor bent u instaat uw droom motorreis op uw eigen motor te maken. Om u zo goed mogelijk op weg te helpen organiseren wij voorafgaand aan de reis, voor deelnemers, een tweetal informatiemiddagen. Hierbij worden tevens de benodigde douanedocumenten door u ondertekend en is een vertegenwoordiger aanwezig van het Assurantiekantoor dat uw rijverzekering verzorgd.

Uw motor wordt vervoerd middels originele Harley-Davidson kratten om een zo veilig mogelijke manier te garanderen. Uiteraard passen ook andere merken motoren in deze kratten. Mocht uw motor sterk afwijkende maten hebben, wordt er een krat op maat gemaakt. Het in en uitkratten wordt in Nederland en in de USA door ons verzorgd. M.b.t. het inkratten in de USA heeft u 2 opties; U draagt hier zelf zorg voor (uiteraard door ons begeleid) of u laat dit door ons verzorgen tegen een geringe vergoeding. Na aankomst in de USA wordt uw motor opgeslagen in een zogenaamde “bonded warehouse”. Dit warehouse is beveiligd tegen betreden van onbevoegden en beschikt over camerabewaking.

Na uw eigen aankomst in de USA wordt u opgevangen en wordt er zorg gedragen voor vervoer (eigen kosten) naar het reeds door ons gereserveerde hotel. Met de hotelshuttle wordt u naar het warehouse vervoerd waarna u uw motor in ontvangst neemt. Hierna rijdt u begeleidt terug naar het hotel. De avond sluiten we gezamenlijk af met een diner in een restaurant in de nabijheid van het hotel.

Begeleiding

Nadat u uw eigen motor in ontvangst heeft genomen bestaat de mogelijkheid om uw motorreis te laten begeleiden door onze organisatie. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal rendement van uw vakantie. Door onze grote kennis van Amerika kunnen wij garanderen dat u alle highlights op de door u gekozen route ziet. Eet – en slaaplocaties worden in onderling overleg uitgekozen waarbij kamperen ook tot de mogelijkheden behoort. In dat geval worden de tent(en) door uzelf of door onze organisatie verzorgd.

Boeken

Let op: dit formulier is om een containerreis te boeken. Gebruik dit formulier om een groepsreis te boeken.

1Motorgegevens
2Persoonsgegevens

Maak een motorreis door de USA! Neem contact met ons op voor meer informatie